2011/05/22

Matkassa

Eilen oli mielettömän hyvä päivä. Minulle tarjoutui mahdollisuus hypätä ystävän mukaan, kun hän lähti hoitamaan työasioita. Tartuin tilaisuuteen ja se kannatti: Ystävän matkassa ja kesäfiilis päällä.
Päivä alkoi ystävän työasioilla, mutta jatkui siitä shoppailulla ja kivalla yhdessäololla. Oli mukavaa viettää vapaapäivää ja olla ajattelematta arkea ja taloasioita.

Käytiin testaamassa Hämeenlinnan uusi sushipaikka. Uskon, että Tiger Sushi on hyvä lisä Hämeenlinnan ravintolatarjontaan ja olisi kyllä saanut olla olemassa jo silloin, kun siellä asuin.





Listalla oli niin perinteisiä nigireitä ja makeja, mutta myös erikoisempia viritelmiä. Maisteltiin kaikenlaista ja kaikki oli hyvää. Suosittelen.

Eilisestä on luvassa lisää kuvia myöhemmin. Bloggerissa taitaa olla nyt joku ongelma, koska kuvien lataaminen kesti iäisyyden. Myöhemmin lisää, kun toimii paremmin.

4 kommenttia:

Anna Vee kirjoitti...

Tulee kauhea nälkä, vaikken edes tiedä tykkäänkö sushista! Niin monet kuitenkin kehuu tykkäävänsä, että mun on kohta pakko päästä sitä johonkin maistamaan. Ehkä tarttee ruveta googlaamaan lähimmät ravintolat! :)

emmi kirjoitti...

niistä joko tykkää tai ei, mutta tosiaan vasta maistamalla sen tietää. onko siinä teillä mitä isompia kaupunkeja lähellä? onko oulu kaukana? siellä on kauppahallissa sushipaikka. testattu ja hyväksi havaittu. :)

Ellu kirjoitti...

Ui ui, kun näyttää namilta! Te maltoitte kuvatakin näitä herkkuja ennen nauttimista, toisin kuin eräät ;D

emmi kirjoitti...

mie olin unohtaa kuvaamisen, mutta onneksi seuralainen muistutti :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...