2010/03/07

Viikonloppuna

Sisko tuli torstaina kyläilemään muutamaksi päiväksi. Ohjelmassa oli perusjuttuja eli syömistä ja kaupungilla ja kaupoissa kiertelyä. Tietysti parasta oli yhdessä olo, höpöttely ja vain oleminen tekemättä mitään. Kun on kivaa, aika menee nopeaa ja sunnuntai/kotiinlähtö saapui aivan liian pian.



Perjantaina juhlittiin siskon synttäreitä muutama päivä myöhässä. Käytiin herkuttelemassa ja nautittiin ihanat drinksutkin.


Syönnin jälkeen oli tosi ähky olo ja mentiin Makuunin kautta kotiin sulattelemaan. Vuokrattiin Up- Kohti korkeuksia. Oli kyllä hyvä elokuva. Tykkään animaatioista ja tässä oli hauska ja samalla koskettava tarina. Ihan kyynel vierähti loppupuolella. Ja elokuvassa on paljon koiria!!



Lauantaina käytiin shoppailemassa kylillä. Kuten kuvasta huomaa, tehtiin mahtavia löytöjä ;)



Shoppailun jälkeen on aina kamala nälkä ja niinpä me tuunattiin pakaste(margherita)pizzoista herkut. Päällä on vuohenjuustoa ja tomaattia. Uunista ulos tulon jälkeen päälle vielä rucolaa ja siemeniä, namnam. Mulla on nyt menossa joku rucola-kausi. Ja tässä se näkyy, tungen sitä joka paikkaan ja paljon.

Mutta siis oli mahtava viikonloppu! Pikkujätkä ja mie mennään sitten seuraavaksi kyläilemään siskon luona, en malta odottaa.




Niin muuten, Pikkujätkällä oli ollut mukava viikko työmaalla. Viikko oli mennyt autoa ajellessa ja maisemia ihaillessa. Eikä ollut kuulemma ollut ollenkaan kotiin ikävä, kun oli saanut touhuta ukkojen juttuja.


6 kommenttia:

Pomsikas kirjoitti...

Hihiii, ihanaa! Melkoisen makoisan näköiset drinksut, eikä pizzakaan näytä hassummalta ollakseen pakastelöllötys. Tottahan veit ednatkin kotiin? ;D

Ellu kirjoitti...

Ihania kuvia! Ja noi lasit... Ne on NIIN mielettömät <3 Mukavaa oli ja nytten sitten aletaan suunnitteleen vastavierailua. Miro meinas, että kivaa, kun Röllikin tulee :)

Hanna kirjoitti...

Minusta on aina kans kivaa kun tulee vieraita, mutta aika usein vain todella vilahtaa.
Mitäs nuo drinksut pitää sisällään? Mielenkiinotoisen näköisiä ovat.
Voi tuota pikkujätkää, siitä näkyy olevan moneen juttuun ;)

emmi kirjoitti...

Drinksut oli melkoisen vahvat :P ja niissä tais olla sakea ja jotain greippijuttua. Tosi kirpeät, nams. :)

anni kirjoitti...

Hei! Mä täällä kotisohvallani katselen juuri kun telkkakokki tekee Rucola-pestoa ja ajattelin heti sua :) Ajattelin että haluaisit sellasta ehkä koklaakin: http://www.katsomo.fi/?progId=33856

emmi kirjoitti...

anni, toi vois olla niiiiin hyvää! ehkäpä testaankin pikku muokkauksin :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...