2010/03/03

Tyttöpäivä

PikkuJätkä lähti maanantaina miehen mukana työmaalle ja minähän olen ollut siitä lähtien aika hukassa. Kaksi päivää siivosin kuin hullu ja kolmantena onneksi tuli pelastus: tyttöpäivä kaupungilla!

Päivään kuului kahvittelua, syömistä ja kahvittelua ja tietysti syömisen ohella myös shoppailua. Tai ainakin yritystä shoppailla. Nyt kävikin sitten niin, ettei kumpikaan ostanut juuri mitään. Outoa, koska kuitenkin nähtiin vaikka mitä ihanaa. Ehkä tänään oli vain sellainen kerran vuoteen sattuva pihiyspäivä.


Käytiin mm. Ojakadulla Vintage Gardenissa, jossa tulen varmasti käymään uudelleen. Ihania koruja, vaatteita, asusteita ja kukkia!

Käytiin aika monessa kartan liikkeistä. Pyörrähdettiin myös Ilona kirpparilla ja Näsilinnankadun Fidassa, joka on paras Fida, jossa olen käynyt.
Design Boulevardissa on muuten kaupan Tord Boontjen valaisimia. Oi ne on niin mielettömiä, mie haluan!

Akateemisesta hain sitten ennen kotiin lähtöä iltaluettavaa, kun ei ole sitä pientä mua kiusaamassa. On minussa muuten nyt jotain vialla, koska Akateemisessa oli uusin Selvedge numero enkä mie ostanut sitä.

Tänään oli siis ihana tyttöpäivä. Kiitos seuranaiselle, oli mukavaa! Otetaan pian uusiksi :)


3 kommenttia:

Pomsikas kirjoitti...

Onpa kummallista kerrassaan ettei mitään tarttunut mukaan. Mutta ehkä se on nyt se ilmiö mikä usein vaivaa käänteisenä: kun mitään ei saisi ostaa, kaikkea tekee mieli. Eli nyt kun Tyttöpäivän kunniaksi sais jotain ostaa, niin mystisesti ei teekään mieli... Mutta eihän aina kaikkea tarvi ostaa, jo katselu riittää. VGssä sitä ihanaa katsottavaa ainakin on :)

anni kirjoitti...

Heh, mun ja tessin tyttöpäivänä tuhlattiin teidänkin puolesta ;) Me tytöt osataan sijottaa!

VG on ky henk.koht. suosikkini. Miks et tekis valaisinta itelles ite? Olethan laser master!

E. kirjoitti...

Oi ja Voi. Ihana paikka, ihanat kuvat ja huippu mukava päivä ;) <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...