2009/08/08

Loma


Viikon loma tuli todelliseen tarpeeseen. Kaikista arjen asioista en ehkä päässyt irtaantumaan, mutta pääasia oli, että pääsin hetkeksi pois. Loma meni oleillessa ja seuratessa luontoa äidin puutarhassa, paljoa ei jaksanut tehdä, koska oli niin kuuma.









Pikku tonttu muutti karhun seuraksi. Tiedän, että puutarhatontut ovat monen mielestä aika kamalia, mutta minä en niitä voi vastustaa eikä onneksi äitinikään. Odotan innolla, että joku päivä saan oman pihan. Siellä tulee varmasti asustamaan aika monta tonttua.














Koirakin nautti, kun sai hetken hengähtää ja olla pihalla niin paljon kuin vain huvitti.



Laivakoiraksi ne sanoo, mutta hyönteiskoira se taitaa olla, aika hienosti se kärpäsiä ja mehiläisiä pyydysti.


Ja hiukan sillä lopulta kaiken touhuilun ohella nousi oma piha hattuun ja pitihän sitä sitten vartioida tomerana eli haukkua kaikkea mikä oli edes vähän epäilyttävää mm. naapurit, ohi kulkevat rullaluistelijat ja grillihiilipussi.


4 kommenttia:

E. kirjoitti...

:D ihania! :P

Pomsikas kirjoitti...

vaikuttaa aika hyvältä lomalta.. :) Tosi ihana tuo fuksianpunainen kukka! Suuresta Grillihiilipussin Kesyttäjästä nyt puhumattakaan <3

Hanna kirjoitti...

Voi kuinka on hyttyskoira :) kasvanut! Suloinen on kyllä vieläkin. Upeita valokuvia! Taidan itsekin joskus lähteä kurssille ja oikeasti opetella kuvaamaan. Vaikka en itse osaakaan kuvata, niin sentäs hienot kuvat tunnistan :)

emmi kirjoitti...

oi kiitoksia, Hanna! mieki vielä harjoittelen, mutta innokkaasti. aiemmin en oikein välittänyt valokuvauksesta, mutta ehkä se photokärpänen on minuunkin jo puraissut :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...