2011/03/13

Tapahtunutta

Työn aloittamisen myötä blogini on hiljennyt. Aikaa ei vain yksinkertaisesti tunnu riittävän kaikkeen ja toivoisinkin päiviin lisää tunteja. Noh, se ei tietenkään ole mahdollista, mutta kevätauringon myötä olen huomannut, että sitä vain jaksaa hiukan enemmän kun on valoakin. Siispä tervetuloa valo ja kevät!

Talolla on tapahtunut seuravaa:


Kylppäri on edennyt laatoitusvaiheeseen.


Takkahuoneeseen on valmistumassa takka.


Oviaukkoon on ilmestynyt ulko-ovi.


Työhuoneeseen on tehty parveke.


Työhuoneessa menee myös takan hormi. Siitä voi tulla jännä yksityiskohta huoneeseen.
Mitä ei voi piilottaa, tulee korostaa. Eikös se niin mennyt?


Olohuoneen ikkunasta oli kiva fiilistellä tulevaa kotia ja pihaa. Ei mene enää (toivottavasti) kauaa, että päästään muuttamaan. Ihanaa!

5 kommenttia:

Anna Vee kirjoitti...

Mahtavat maisemat työhuoneesta - ja olen kyllä samaa mieltä tuosta takan hormista; ehdottomasti vaan korostamaan sitä! :)

Pomsikas kirjoitti...

Vautsi, ollaanpas siellä tosiaan edistytty! :D Joko sulla on korostusajatuksia hormin suhteen? Ulko-ovesta nyt Pikkujäbäkin näkee hienosti kaikki sisäänpyrkijät kun on ikkuna oikealla korkeudella :D

E. kirjoitti...

Voi Emmi! Ihanaa, kohta pääsette jo muuttamaan. Oih. Ja todellakin, Rölli on tainnut olla kanssa valitsemassa tuota ulko-ovea ;)

anni kirjoitti...

Mähän en tietenkään tätä Rölli-aspektia osannut ajatella ;) Huomasin vaan kuinka samanhenkinen ovi on parvekeen kanssa! En malta oottaa, että pääsen pullakahveille.

emmi kirjoitti...

Ansku: joo noista maisemista on jo nähty untakin :)

Pomsikas: ideoita korostamiseen ei vielä ole. ne varmaan tulee sitten kun on vähän aikaa hormia kattellu. ideoita otetaan vastaan! :)

E: jee niinpä! :)

anni: oo, niinpäs onkin samanhenkiset, enpä ollutkaan aatellu aiemmin. kai sitä jotenkin alitajunnassa tekee saman tyylisiä valintoja kaikkialle. parvekkeen tosin meidä kirvesmies rakensi metritavarasta ihan vain mun anataman kuvan perusteella. aika taitava kaveri :)
ja pullakahvit tarjoan heti, kun muuttolaatikot on suht purettu. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...