2011/04/10

Kaksi vee ja kevät!

Hei, meillä on täällä kevät! Aurinko paistaa ja lähimetsässä on veden vallakumous. On muuten edelleen aika rentouttavaa padota puroja ja vapauttaa virtoja, kuten lapsena tehtiin. Kokeilin eilen ja en olisi malttanut lopettaa.Vihreää pilkottaa maasta ja pajunkissoja on oksissa.


Ja lumikin on sulanut lähes kokonaan, ainakin aurinkoisemmilta paikoilta. Lemppari lenkkireittikin oli sen verran sula, että päästiin se testaamaan pitkän talven jälkeen. Tuo on sellainen jyrkkä rinne, jonne ei parane talvella mennä tai voi tulla pylly edellä alas.

Kevään lisäksi meillä on tällä viikolla iloittu synttärisankarista.


Eipäs se meidän sankari kauaa jaksanut poseerata vaan piti alkaa leikille. Sellaisia ne kaksi vuotiaat taitaa vielä olla, rasavillejä.


Aurinkoista sunnuntai-iltaa!

3 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Meilläkin lumi viikossa sulanut melkoisesti! Vielä ei ole uutta vihreetä bongattu, mutten usko, että siihenkään enää kauaa aikaa menee :) Jokos se Pikkujätkä on lahjapossun riiventänyt? ;)

Pomsikas kirjoitti...

Purojen ja patojen teko oli mun lempihommaa lapsena. Vois sitä harrastaa vieläkin, jos kehtaa (meidän naapurin mummo ainakin ihan reippaasti kehtaa). Kylläpä Pikkujätkä on komeassa turkissa näin synttäreiden kunniaksi! Komea poika :) Näyttää ehkä vähän aikuisemmalta, vai kuvittelenko? ;)

emmi kirjoitti...

Pikkujäbä ei muuta tekiskään kuin riiventäis lahjapossua eli oikein mainio oli lahja! :)

Turkki on tosiaan tuuhentunut ja kasvanut kasvamistaan tässä kahdessa vuodessa. aikuinen look, mutta edelleen lapsi sisältä :)

ja kyllä mieki kehtaan vielä patoja ja puroja läträtä, se vaan on niin mukavaa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...