2011/06/19

pakkailun lomassa

Kun parhaillaan minun pitäisi käydä tavaroita läpi ja pakata, minä vain haaveilen erilaisista asioista taloon. Törmäsin netissä ihanaan naulakkoon tai vaaterekkihän tuo oikiasti on. Hayn Loop vei sydämeni heti.


Vaatesäilytys on ollut mietinnässä jo pitempään ja tuollainen rekki voisi olla aika kiva vaatekaappien yhteyteen. Rekkiin voisi ripustaa valmiiksi viikon vaatteet. No, en minä koskaan ole niin järjestelmällinen, että valitsisin vaatteet viikoksi valmiiksi, mutta ainahan saa haaveilla. Ihana tuo on joka tapauksessa.

Täällä haaveillaan myös erilaisista valaisimista. Muun muassa tästä:


Eelovin Lintukoto. Tarviiko muuta sanoa kuin, että IHANA! Valaisinta saa myös mustana ja keltaisena. Tulisi vaikea valinta mustan ja valkoisen välillä. Onneksi valintaa ei tarvitse tehdä, koska rahaa tällaisiin ei nyt vain ole. Tyydyn siis haaveiluun.

Olen huomannut, että tyylini niin sisustuksessa kuin vaatteissakin on vuosien varrella pelkistynyt todella paljon. Tänään pakkailin laatikkoon erilaisia esineitä, jotka ennen olivat todella rakkaita, mutta joita en enää voisi kuvitella hankkivani tai käyttäväni sisutuksessa.

Olenkin törmännyt pakatessa aikamoiseen ongelmaan. Moni tavara ja esine ei enää sovi tyyliini, mutta on tunnearvoltaan niin rakas, että en oikein raskisi sitä kiertoonkaan laittaa. Toisaalta tykkäisin, että tavaraa olisi mahdollisimman vähän. Vain se, mitä oikeasti tarvitaan. Luonteeltani olen kuitenkin sellainen muistoja vaaliva, ehkä liikaakin.
Täällä siis painiskellaan isojen ongelmien äärellä. ;)
Esine voisi olla uudelle käyttäjälle tarpeellinen ja arvokas yhtälailla kuin oli joskus ennen minulle. Eli pitäisikö minun kierrättää vaiko säilyttää?

Ehkä sainkin jo vastaukseni tässä pikaisessa pohdinnassani.
Mutta mites on sinulla, onko sinun vaikea luopua tavarasta vai kuulutko niihin, jotka laittavat tavaran heti kiertämään, kun ei enää sitä tarvitse?

1 kommentti:

Pomsikas kirjoitti...

mää oon oppinut muuttojen myötä karsimaan tavaroita. silti niihin tunnearvollisiin, mutta tarpeettomiin tavaroihin tulee kompastuttua. mun mielestä turhasta luopuminen on aika terveellistä, siitä tulee kevyt olo. miten sulle kävi, vai jatkatko pohtimista?

(ihana tuo lamppu muuten...)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...