2011/08/07

Heinäkuu

Heinäkuu meni uuteen kotiseutuun totutellessa. Maalaiselämässä on paljon hyviä puolia. Tietenkin luonto ja oma rauha, mutta myös ihmiset. En ole vielä törmännyt yhteenkään tylyyn ihmiseen ja joka paikassa mihin menen, saa hyvää palvelua. Olen ollut ihan onnesta soikeana näistä ihmisistä!

Ja kävi meillä kyläilijöitäkin heinäkuussa. Kuukauden aikana 15 kyläilijää, osa päivämatkalaisia, osa yökyläilijöitä! Aika paljon yhdessä kuukaudessa, mutta en valita, koska meillä oli mukavaa!

Kuukauden aikana ei tullut paljoa kuvattua, mutta jotakin sentään. Tässä hieman otoksia.Kesää parhaimmillaan, ilta-aurinkoa ja kauniita kasveja.
Ympärillä pörräävät paarmat on jo kaukainen muisto, oliko niitä edes? :)


Meidän ihanat naapurit. Vielä ei olla esittäydytty sen kummemmin. Katseita ollaan kyllä vaihdettu, mutta taitaa se meidän Pikku jätkä olla ystävystymisen esteenä (Pikku jätkä räyhää ja isottelee, niin kuka nyt sellaiseen haluaisi tutustua?).Aamu-usvaa pelloilla ja metsissä, tykkään. Vaikka päivisin on edelleen lämmintä, aamuisin huomaa ilmojen jo viilenevän.


Tämä on parasta. Edellisessä kodissa makuuhuoneen ikkunasta näkyi parkkialue ja vastapäinen kerrostalo. Nyt näkymät ovat toista: kallio, puita ja laskeva aurinko. Eiköhän tähän voisi tottua.

3 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Käsittämättömät näköalat makkarista. Olen oikein kateellinen! Meidän huoneesta näkyy vain autokatos (ja yleensä naapurin lapset trampoliinillaan), joten sälekaihtimet pidetään lähes poikkeuksetta kiinni...

Tuli noista kuvista ihan ikävä kesää. Mihin se oikein katosi, vaikka ihan just oli täällä? Syksykin on kyllä mahtavaa aikaa, mutta ei tämä jatkuva vesisade, jota meillä on kestetty koko viikonlopun.

emmi kirjoitti...

meillä on ihan kesäistä vielä tai ainakin nyt aurinko paistaa lämpimästi. Eilen tosin satoi vettä.

aamuisin kyllä huomaa syksyn läheisyyden. Viime viikolla joku aamu oli vain +5 astetta lämmintä. :) aika kyllä kuluu sitä nopempaa mitä vanhemmaksi tulee.mutta mie oon kyllä ihan innoissaan tulevasta syksystä ja talvesta :)

Pomsikas kirjoitti...

Nuo sun naapurit on niiiiin kauniita. Ja maisemat myös, näytti jo tutummalta ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...