2011/10/16

Voimaeläin

Moni uskoo horoskooppeihin, numeroihin, enkeleihin, jumalaan ja moneen muuhunkin asiaan.
Minä uskon muun muassa, että jokaisella ihmisellä on oma voimaeläimensä.

Ihmisellä voi olla elämänsä aikana yhdeksän voimaeläintä, joista kaksi ovat seurana läpi koko elämän. Minä uskon, että nuo kaksi, jotka ovat seuranani koko elämäni, ovat poro ja karhu.

Kaunein näkemäni poro Niesissä 18.9.2011
Minä olen aina kokenut jonkinlaista yhteyttä porojen kanssa. Kyllä, porojen.
Ne, jotka asuvat pohjoisessa ja näkevät poroja harva se päivä, eivät ehkä tajua tunnettani ollenkaan. Itsekkin olen pohjoisesta kotoisin ja porot ovat minulle tuttuja eläimiä, mutta nykyisin porot ovat minulle voimavara, voimaeläin, jonkinlainen rauhoittava tekijä.

Kuva
Karhuista näen paljon unia, joskus painajaisiakin. Karhuja kohtaan olen ennen tuntenut paljon pelkoa, mutta nykyisin lähinnä kunnioitusta. Vieläkään en mielelläni karhua kohtaisi luonnossa, mutta jotain siinä on. Jotain, joka kiehtoo ja herättää tunteita ja ajatuksia.

Nämä voimaeläin jutut saattavat kuulostaa hourahtaneen puheilta, jos ei ole perehtynyt aiheeseen, mutta mietippä sinäkin. Mihin eläimeen tunnet yhteyttä, mistä eläimestä välität paljon, mikä eläin esiintyy unissasi? Juuri se eläin voi olla voimaeläimesi.
Netistä löytyy paljon materiaalia tästä aiheesta ja onpa kirjojakin kirjoitettu. Ajattelin itsekkin perehtyä asiaan vielä enemmän kirjojen kautta.

Olisi mukava kuulla muidenkin ajatuksia asiasta. Ja ennen kaikkea kiinnostaako sinua tällainen?

2 kommenttia:

Pomsikas kirjoitti...

mun voimaeläin on ehkä hevonen. ja on muitakin, uskon että niitä voi olla useampia ja ne voi esiintyä kausittain. en silti tiedä uskonko voimaeläimiin varsinaisesti, uskon lähinnä siihen että jotkut tietyt eläimet jostain syystä miellyttää enempi kuin toiset. on varmaan itsestä kiinni käyttääkö niitä voimautumiseen :)

emmi kirjoitti...

joo, noinhan se on, että jotku eläimet vaan miellyttävät enemmän. :)
mutta mie uskon niiden voimauttamiseenkin (onko tuo edes sana?). jotenkin. olen nähnyt taas unia karhuista ja mun mielestä ne yrittää kertoa jotain. tai mun alitajunta yrittää, ehkä. mitä selitän? en tiedä :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...