2010/01/18

Luotuja toisilleen?


Mie olen mm. rintakoru- ja rannekehamstraaja.
Vaikka en rintakoruja kovin paljoa käytä, niitä tulee vain aina hankittua. Viime viikolla korupussukasta vastaan tuli ihanainen nainen, olin ihan unohtanut sen. Olen ostanut sen Suomen Kädentaidot 2009-messuilta viime marraskuussa. Sain sen hyvin edullisesti, koska sen pinnassa on pieni naarmu. Koru on Anna Pusu Designin.

Kuvassa naisen seurana on Pomsikkaan ohjeella valmistetut Sacher-rannekkeet. Ohje oli helppo ja joustava. Minulla ei ollut alpakan lankaa, joten käytin sitä mitä oli, ja glitterlankakin on jotain muuta kuin ohjeessa. Kauniit tuli silti. Alpakka olisi ollut kyllä ihanan pehmeää.
Koska rannekkeet neuloin itselle, täytyi niiden tietysti olla mustat ja rannekkeisiin tein molempiin päihin piparkakkureunat.
Rannekkeita käytän ahkerasti ja varmaan siksi niitä kertyykin, itse neulottuja, ostettuja ja lahjaksi saatuja. Ranteita ja käsiä aina paleltaa, kun tekee hommia tietokoneella tai kun ajaa autoa, niin se vain on.

Ihanainen nainen ja (lakritsi)Sacher-rannekkeet ovat kuin luotuja toisilleen. Vai mitä?

5 kommenttia:

E. kirjoitti...

Kyllä! ihanaisia ootte kaikki :)

Pomsikas kirjoitti...

Vautsi! Ne on molemmat ihan sun näköisiä :) kiva että ohje toimi ja innosti.

Reedani kirjoitti...

Näyttääpi hienolta! Oliskohan niinkin innokas, että jaksaisi kokeilla myös itse tehä tuommoiset rannekkeet. Ne oli tosi kätevät, ko täälä harjoittelupaikassa on tosi, siis tosi kylmä..mutta mie epäilen, että ne rannekkeet kerkiää minun vauhdilla valmistua vasta sitten kun harjoittelu on jo ohi.

Hanna kirjoitti...

Oletpa ollut reipas :)

Itsekin eilen katselin Pomsikkaan ohjetta, mutta päädyin kuitenkin toisiin rannekkeisiin. Johtuen kyllä langan väristä ja glitterin puutteesta :)

Emmi kirjoitti...

Kiitos! :)

Reedani, nuo rannekkeet valmistuu tosi nopsaa. eivätkä ole vaikeat! Suosittelen! Alpakan lanka ois vielä oikein luksusta, se lämmittää tosi ihanasti.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...