2013/03/29

pääsiäistä

Terkkuja täältä Lapista ja mukavia pyhiä!
Kuvat on otettu ennen reissuun lähtöä, koska pitihän mun esitellä teille kuinka hienosti tuo ohra kasvoi. Pikkujätkäkin vanhana ruohonsyöjänä tykkäs siitä paljon, kun annoin maistiaisia :)
P.S. Tietääkö kukaan mikä on tuo kasvi, jonka pari kaatunutta kukintoa nappasin snapsilasiin?

6 kommenttia:

Pomsikas kirjoitti...

Näyttäs valkoiselta helmililjalta, tavanomaisempi väri on sininen. Säästä sipulit ja pistä omaan penkkiin, pitäis olla monivuotinen ilo.

emmi kirjoitti...

Niinhän se olikin! tää mun muisti nääs :)

outi kirjoitti...

Pomsikas näköjään ehti ennen minua. Minäkin tuikin nuo kukkapenkkiin, kunhan lumet sulavat. Meillä on talven jäljiltä kohtuullisen komea kokoelma hyasintteja, narsisseja ja nyt noita helmililjoja ja krookuksia odottelemassa kevätmultia.

emmi kirjoitti...

Ääää mie hölmö oon heivannu hyasinttini ja muutkin sipulikukat meneen! Mut täytyy muistaa ens kerralla säästää ne sipulit.

outi kirjoitti...

Vielä ehdit kaupoille. Hamstraat kaikki nuupahtaneet kukkaraukat hyperalehintaan ja tuikit penkkiin. Sulla on sitten ensi keväänä melkoinen loisto penkissä.:) Viime joulun jälkeen marketissa jakoivat hyasintteja ilmaiseksi; arvaa otinko monta?

emmi kirjoitti...

No varmasti otit. :) mieki oisin, jos oisin tienny mitä nyt tiiän. Joo täytyy pitää silmät auki alejen varalle.mulla ei ookkaan vielä ainuttakaan kukkapenkkiä eli tuollaisella monen kirjavalla vois aloittaa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...