2013/05/23

21.5.

Jos olet liikkeellä Kangasalan suunnalla, poikkeappa samalla Marjamäen Pajutilalla. Tila sijaitsee siis Kangasalalla, mutta Tampereeltakaan sinne ei ole pitkä matka, koska tila on Kangasalan läntisellä puolella. 

Minä kävin Pajutilalla ekan kerran vuosi-kaksi sitten ja nyt viime tiistaina uudelleen. Pihapiirissä on erilaisia pajusta tehtyjä, ja ihka oikeitakin, eläimiä toivottamassa vieraat tervetulleeksi. Myynnissä on pajua, pajusta tehtyjä tuotteita, huonekaluja ja PALJON erilaista sisustustavaraa.


Minä menetin sydämeni noilla hassuille koirapatsaille. Kokoelma tuollaisia hämyisessä kirjastohuoneessa olisi aika bueno. Mutta minulla ei ole hämyistä kirjastohuonetta (vielä), eli jäipä sitten ostamatta, koska yksi tuollainen jossain hyllyn nurkalla olisi vain outoa.


Tämä hevosaiheinen makuuhuone sopisi oivasti yhteen tulevan kirjastohuoneeni kanssa, mukavan tummaa ja tunnelmallista.


Ja just päätin, että tällainen valkoinen romanttinen pitsiunelmasisustus tulee meidän kesähuvilalle.


Ja keittiössä on aina tuoretta itseleivottua leipää ja tottakai keittiö on tyyliltään keskieurooppalainen.


No niin, ainahan saa unelmoida. :) Mutta siis tavaraa riitti ja mielikuvitus lähti laukkaamaan. Kuvissa on vain murto-osa siitä, mitä kaikkea Pajutilalla on. Valikoima oli kivasti uudistunut vuoden takaisesta, vaikkakin yleisesti tyyli on säilynyt samana. Seuralaiseni ottamista kuvista näkyy sisustuspuotia hiukan laajemmin, täältä.


Kiertelyn jälkeen joimme kahvit ja söimme kolmen(!!)suklaan kakkua. Kakkuvalintakin tuotti suurta tuskaa, koska ihanan näköisiä vaihtoehtoja oli paljon. Ja nuo cookiet.. ai että. Päädyin silti kakkuun, koska siinä oli kolmea suklaata :P


Mutta siis kannattaa poiketa, jo ihan tunnelman (ja kakkujen) vuoksi. Meidän tuleville kesävieraille tiedoksi, että tuolla sitten käydään, ihan varmasti.

4 kommenttia:

TYLLi kirjoitti...

Kiitos, mukava reissu! heh ja tuo kolmen suklaan kakku.. "miksi valitsit juuri sen?" "nokun siinä ON kolmea suklaata!" :P

Hanna kirjoitti...

Minä olen käynyt tuolla :) Olen kyllä samaa mieltä, että tutustumisen arvoinen paikka.

Pomsikas kirjoitti...

Minusta hurmaavimpia oli ne eläin(koira)aiheiset gobeliinityynyt, passaisi meikäläisen neulontatuoliin koristeeksi :)

emmi kirjoitti...

Tylli: no, tottakai kolme suklaata on riittävä perustelu :)

Hanna: joo, itsekkin olen käynyt tuolla jo useamman kerran ja voin kyllä poiketa jatkossakin. varsinkin kahvilla (=kakulla). :)

Pomsikas: nyt sellaisia koira-aiheisia gobeliinityynyjä ei tainnut olla ollenkaan! viime vuonna oli ja sellaisia ihania koira gobeliinilaukkujakin, jollaisen melkein kiikutin kotiin. ja olisi pitänytkin kiikuttaa, koska enää niitä ei ollut myynnissä. yhyy :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...