2013/05/20

kuuraa keskellä kesää

Vaikka viime viikolla olin muutaman päivän vuoteen omana flunssan takia, oli viikko silti ihmeen tapahtumarikas. Ehdin käydä kyläilemässä Hämeenlinnassa, kävin ravintolapäivänä syömässä ihanaa kasvisruokaa Nekalassa ja istutin pihalle mm. raparperin. Autokin otti ja hajosi "sopivasti", kun olin ahtanut sen täyteen multapusseja, taimia ja olihan siellä takapenkillä kottikärrytkin. Ja matkaa kotiin sellaiset reilu 30 km. Eli tapahtumia riitti sitten niille päiville, kun en ollut kipeänä. No, onneksi olen nyt tervehtynyt ja tänään elokin on ollut mukavan tasaista arkielämää.

Ennen kuin flunssa yllätti, puikoilta valmistui vaihteeksi huivi, Kuura nimeltään. Ohje on Ravelrysta, täältä. Lankana on taannoiselta Jyväskylän reissulta ostamani BC Garnin Allino, väri 08. Lankaa huiviin meni 180g eli vajaa neljä kerää.


Tuo lanka on ihan unelma! Ihana tuntu (50% CO, 50% LI) ja tuo väri on erityisen mieleinen. Olisin halunnut huivista vielä pikkaisen isomman, mutta lanka ei riittänyt enää yhteen kuviokertaan.


Ja kyllähän tuosta huivista ihan käytettävän kokoinen tuli pingotuksen jälkeen. Muttamutta, jokin tässä nyt mättää. Lanka on ihana ja huivin mallikin on mieleinen, mutta ehkäpä ne ei vain sovi yhteen. Ei tämä oikein näytä kivalta kesähuivilta, joka tuosta langasta piti syntymän.


Hmm.. tätä täytyy nyt sulatella hetkinen. Tai taidan suosiolla pakata huivin kaappiin ja kaivaa sen sitten esille, kun ilmat viilenee ja kuura on maassa. Ja siitä saankin sitten hyvän syyn vierailla lankakaupoilla, koska vieläkään minulla ei ole harmaata kesähuivia. ;)


3 kommenttia:

Pomsikas kirjoitti...

Kyllä nuo minun silmään ihan hyvin yhteen passaa :) Langan väri on todellakin kyllä ihana. Ehkä tästä pienen kypsyttelyn jälkeen tulee mitä mainioin alkusyksyn huivi?

TYLLi kirjoitti...

Just niin! Alkusyksyä odottamaan tämä ihanuus. Miten sää ehit?!!

emmi kirjoitti...

Pomsikas: joo, tuo väri on kyllä tosi hyvä. ja niin, täytyy tää säästää syksyä varten eli en mie tätä missään nimessä purkamassa oo :) oisin vaan niin kovin halunnut tuosta langasta kesähuivin.

Tylli: nooo, kysy, että teenkö mie enää mitään muuta kuin neulon? ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...