2013/06/25

sisustushaaveilua = asuntomessut 2012 part.2

Sitten vielä muutamia kuvia sisätiloista vuoden 2012 asuntomessuilta, jotka pidettiin Tampereen Vuoreksessa. Kuvat ovat itselle inspiraatioksi ja muistutukseksi mainioista jutuista.

No, tämä viherseinä on nähty jo monessa blogissa ja sisustusohjelmassa ja se oli minunkin ehdoton suosikki. On se vain vaikuttava. Tuollainen tuohon meidän yläkerran aulaan/portaikkoon olisi vain ihana. Mutta pitää ensin voittaa se lottoarvonta, niin ehkä sitten.

www.gheffect.fi
Tässä keittiössä ihastuin valoon ja tuohon liikuteltavaan saarekkeeseen sekä noihin kasveihin tuolla ikkunalla. Tuollaiset köynnöskasvit sopisivat myös meidän portaikon yläikkunalla tosi kivasti. Muuten tuo kuvan keittiö on ehkä liian villi (!!) minun makuun: laatoitus on liian vaihteleva, kun taas muutoin keittiön ilme on aika riisuttu ja teollinen.


En tiedä, mitä tässä kuvassa olin yrittänyt saada tallennettua. Ehkä kuva oli vahinko, siltä se ainakin vaikuttaa. Mutta kivan virkatun kukkaruukunsuojan kuvasta pongasin. Aika mainio olisi tuollainen vaikkapa terassille!


Sitten muutama makkari. Tuollaista kuvan tyylistä sänkyä kaavailin meillekkin aikoinaan, valkoisena tosin. Luovuin siitä ajatuksesta, kun ostin meille yöpöydät. Mutta uusi sänky on edelleen hankkimatta. Tuo kuvan sänky on muistaakseni Ikean mallistosta. Ikean sivuilta en tuota enää löytänyt, joten taitaa olla jo poistunut malli.  Mukava tunnelma tuossa makkarissa on muutenkin ja tykkään edelleen ajatuksesta, että sängyn rungossa on säilytystilaa.


Tässä alla olevan kuvan makuuhuoneessa on mielestäni aivan iiiiihana väritys ja tunnelma. Ihan noinkin yksinkertaisilla jutuilla on saatu mielenkiintoinen kokonaisuus. Tykkään erityisesti siitä, että seinä on tumma ja rosoinen. Ja että harmaan sävyjä on useita ja tuo rouhea torkkupeite on silkkaa rakkautta.


Minulla on edelleen meidän makkarin sisustaminen pahasti kesken. Ajatuksena oli, että siitä tulee harmaan valkoinen, mutta päätyseinä onkin sitten ruskea (ja ihan ite oon värin aikoinaan valinnut, pyh), joten se on vaikeuttanut sisustamista. Olen miettinyt päätyseinän maalaamista jo jonkin tovin, joten pitäisköhän vaan maalata se tummanharmaaksi, niin pääsisin siitäkin ongelmasta.. hmm.

Ja tästä alla olevasta kuvasta ei voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle! Aivan super ihana tuo koiran peti ja nuo puukoirat, iih! Kelpaiskohan tuollainen peti meidän Pikkujätkälle? Sille kun ei tunnu kelpaavan mikään muu kuin parisänky.


Ja tässä olen napannut kuvan portaikon alle tehdystä komerosta. Ja ne, jotka ovat meillä kyläilleet, tietävät syyn. Meidän alakerran wc:ssä on nimittäin avoinna portaikon alatila, joka täytyisi jotenkin saada suljettua siistiksi varastotilaksi. Nythän se on vain aukko seinässä ja täynnä tavaraa. Mutta se on varmaan sellainen ikuisuusprojekti nro105, joten en ota stressiä siitä.


Sitten muutama kuva, joissa on mielenkiintoiset matot ja minua miellyttävä tunnelma muutenkin. Alemman kuvan matto on muuten tehty nahasta. Sitä ei arvais aivan heti. Ylemmän kuvan matto on tehty jonkinlaisesta nyöristä/narusta ja sen halkaisija on 2metriä. Mieletön. Ottaisin molemmat kotiini vaikka heti, jos joku maksais, hinnat ovat nimittäin aika kaukana minun budjeteista. Ja tuo alemman kuvan nojatuoli ja rahi on jälleen silkkaa rakkautta. Tuossa kelpais kyllä neuloa ja ottaa torkut.

Looping- matto, halk.200cm, Limited Edition

Sphere-matto, halk. 170cm, Limited Edition, Clio Capitone-nojatuoli, IDP
Siinäpä siis oli pikainen katsaus minua miellyttäneisiin juttuihin viime vuoden asuntomessuilta. Kylläpä sitä näemmä ovat omat mieltymykset vakiintuneet, koska lähes vuoden takaiset ihkuilut miellyttävät edelleen. Mukava huomata tuollainen juttu!  :)

Tänä vuonna asuntomessut ovatkin sitten Hyvinkäällä alkaen 12.7. Saas nähä tuleeko sinne mentyä.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...