2013/06/17

Tuuma ja Tikki

Ajattelinpa vinkata teille jälleen mukavan menovinkin. Jos olette Oulun suunnalla, kannattaa poiketa  ehdottomasti kauniissa Pikisaaressa ja siellä Oulun seudun ammattiopiston omassa Tuuma ja Tikki-myymälässä, jossa on myös näyttelytila ja kutomo.


Piipahtaessani Tuumassa ja Tikissä kesäkuun alussa, näyttelytilassa toivottivat vieraat tervetulleeksi iloinen ja värikäs joukko opiskelijoiden suunnittelemia ja valmistamia tiskirättejä. Ne olivat paitsi kauniita katsella, myös ihan käytettäväksi tehty ja myynnissä jokaikinen.

Itse myymälässä on myynnissä vaihtuva skaala Oulun seudun ammattiopiston Pikisaaren yksikön opiskelijoiden valmistamia tuotteita mm. sisustustekstiilejä, laukkuja, erilaisia puutuotteita, vaatteita ja koruja. Valmiina myytävien tuotteiden lisäksi Tuuma ja Tikki valmistaa tilaustöitä omassa kutomossaan.
 



Tuumassa ja Tikissä on parhaillaan menossa piirustuskilpailu, johon voivat osallistua niin lapset kuin lapsenmielisetkin. :) Ja lapsien on mahdollista kokeilla kudontaa kangaspuilla. Eli kannattaa pistäytyä Pikisaaressa! Tuuma ja Tikki on avoinna ma 11-18, ti-to 11-17 ja pe 11-16.


Minusta Tuumassa ja Tikissä on aina mukava poiketa ja minulle sillä, kuten Pikisaarella yleensä, on aina pieni palanen sydämestäni. Itsekkin Osao:ssa tekstiiliartesaaniksi opiskelleena myymälään liittyy paljon mukavia muistoja, kuten Tuuma ja Tikki on yksi elämäni ensimmäisistä kesätyöpaikoista. Oi, niitä aikoja. :)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...