2009/11/17

Placebo 15.11

Image and video hosting by TinyPic

Viikonloppureissumme päätarkoitus ja kohokohta oli tietysti Placebon keikka jäähallissa 15.11. Sitähän hehkutin jo täällä, kun en meinannut malttaa odottaa.
Toki, kun aikaa kului, odotuksetkin kasvoivat ja niitä on silloin vaikeaa täyttää. Mutta Bändi veti hyvin ja mahtavaa oli vihdoin ja viimein nähdä yksi lempibändeistäni livenä. Huonoa keikassa oli se, että en ollut permannolla bilettämässä vaan katsomossa. Seuraavalla kerralla haluan olla lavan lähellä tunnelmoimassa. Jäähalli ei myöskään ollut täynnä, joten se verotti hiukan meininkiä.

Bändi soitti keikalla kaikkiaan 22 biisiä, mikä on minusta aika paljon. Loppua kohden tunnelma kohosi ja kaksi encorea olivat aivan mahtavia ja energisiä.
Suosikkejani keikalla olivat Every you and every me, Song to say goodbye ja The bitter end. Blind-biisin versio oli mielestäni outo ja Meds vedettiin turhan nopeaa. Harmi, koska nuo biisit kuuluvat mielestäni Placebon parhaimpiin.
Keikalla kuultiin lähes kaikki uusimman levyn biisit. Ja olikin hyvä, että olin tehokuunnellut levyä edellisen viikon. Suurin osa levyn biiseistä vaatii aikaa ja kuuntelua aukeamiseen. Jos en olisi tehokuunnellut levyä, olisin saattanut olla aika hukassa, kuten osa yleisöstä tuntui uusimman levyn biisien kohdalla olevan.

Image and video hosting by TinyPic




Tässä yllä video yhdestä keikan parhaimmista, Because I want You.

Arvatkaas muuten kuka on tänään kuunnellut Placeboa täysillä ihan fiiliksissään (ja ehkä laulanut "hiukan") autoa ajaessa ja haluaa nähdä bändin uudestaan mahdollisimman pian?

2 kommenttia:

Pomsikas kirjoitti...

Kylläpä Molko näyttää rimppakinttuiselta :D

emmi kirjoitti...

joo sehän on. mutta silti aika hottis :) onneksi oli leikannut tukan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...