2009/11/06

Messuilla

Image and video hosting by TinyPic


Kuten jo aiemmin kerroin, on Taito-lehden uusimmassa 5/09 numerossa minun ja opiskelijakavereiden tuottama mallisto Valo ja henki. Malliston myötä tiimillemme tarjoutui mahdollisuus osallistua Kädentaito 2009-messuille 6-8.11.2009 Helsingin messukeskuksessa. Minä ja ystäväni tartuimme tilaisuuteen ja torstaina suuntasimme messukeskukseen rakentamaan Taito-lehden osastoa mukanamme malliston tuotteita. Juuri äsken kotiuduin messujen ensimmäiseltä päivältä ja sehän oli aika valaiseva kokemus. Oli mukavaa kuulla ja nähdä ihmisten reaktioita tuotteista.


Image and video hosting by TinyPic


Ystäväni valmistama Kuunsilta-tekstiiliteos oli mallistomme yksi kauneimmista tuotteista. Lehdessä oleva kuva ei tee teokselle oikeutta, koska tuote on todella vaikea kuvata. Messuilla Kuunsilta on esillä ja herätti ainakin tänään todella paljon huomiota, messukävijät kiinnostuivat tekniikasta ja materiaalista.


Image and video hosting by TinyPic


Messuilla on esillä Kuunsilta-tekstiiliteoksen lisäksi minun valmistamat Korppi- ja Joutsen- valaisin ja ystäväni valmistama Usva-matto.


Image and video hosting by TinyPic


Mukaan mahtui myös suunnittelemani Ketunleipä-tyyny ja -matto sekä ystäväni Ratamo- ja Korte-valaisimet.

Tuotteet herättivät ihmisissä mielenkiintoa raikkaudellaan ja erilaisuudella. Messukävijöitä yllätti se kuinka erilaisista materiaaleista voikaan kutoa kangaspuissa.

Taito-lehden idea on, että malliston tuotteiden ohjeet löytyvät lehdestä ja asiakkaat voivat itse valmistaa tuotteet kotonaan tai käsityökeskuksessa. Messuilta saamani palautteen myötä, huomaan, että aika moni olisi halunnut ostaa tuotteen valmiina. Toivoisinkin, että he, jotka haluaisivat tuotteen, mutta eivät tehdä niitä vaan ostaa valmiina, ottaisivat rohkeasti yhteyttä meihin malliston tekijöihin. Valo ja henki-malliston tekijöiden yhteystiedot löytyvät Taito-lehdestä 5/09. Ja minut ja ystäväni voi tavata Kädentaito 2009-messuilla vielä sunnuntaina. Nähdäänhän siellä!


Image and video hosting by TinyPic

Ylimmän ja alimman kuvan kuvannut Saara Mansikkamäki

1 kommentti:

Pomsikas kirjoitti...

Oi kun tuotteet näyttää mukavilta messuosastollakin. Ihana huomata, että ihmisiä kiinnostaa kudotut tuotteet muutkin kuin perinteiset liinat ja matot. Hyvä tytöt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...