2010/12/17

Lahjaostoksilla

Joulukuu on myyjäisten ja lahjahankintojen aikaa. Viime viikonloppuna kävin Hämeenlinnassa perinteisessä Wetterhoffin Korttelijoulussa. Tapahtuma on järjestetty ties kuinka monena vuonna, mutta minä onnistuin menemään sinne nyt ensimmäistä kertaa. Olin kai hiukan off-asennossa shoppailuinnon suhteen, koska en ostanut juuri mitään.

Kuva: Onnia Fabric
Ihan tyhjin käsin en myyjäisistä lähtenyt vaan ostin itselle joululahjaksi ihanan mustavalkoisen pöytäkellon, joka on kuvassa vasemmalla. Meillä on kotona tällä hetkellä niin hämärää, että kuvaaminen on mahdotonta, siksi lainasin kuvan Onnia Fabricilta.

Tänään kävin katsomassa Verkarannan Joulutorin tarjonnan.


Ihmisiä oli jo aika paljon liikkeellä yhdentoista aikaan, mutta sekaan mahtui mukavasti. Myynnissä oli niin keramiikkaa, vaatteita, asusteita, sisustustuotteita kuin joulukoristeitakin.

Ison salin perältä löysin tutut kasvot. Myös Onnia Fabric on mukana Joulutorilla.


Onnia Fabricin Annilla on myynnissä pöytä- ja seinäkellojen lisäksi muun muassa erilaisia ranne- ja kaulakoruja sekä kirjoja, jotka sopivat esimerkiksi luonnos-, päivä- tai vieraskirjaksi. Uusina tuotteina mukana on myös sisustustyynyjä. Kaikissa tuotteissa on käytetty käytöstä poistettua tekstiiliä ja siten on annettu vanhalle tekstiilille uusi elämä.


Onnia Fabricin Anni ja muut Joulutorin myyjät ovat myymässä tuotteitaan Verkarannassa vielä sunnuntaihin asti. Joulutori on avoinna pe-su klo 10.00 -18.00.

Vinkkinä viikonlopulle muutakin:
Tampereella on tänä viikonloppuna myös LateNightShopping -viikonloppu. Useat ihanat myymälät ovat  venyttäneet aukioloaikojaan, jotta hampaita ei tarvitse kiristellä jouluruuhkissa.  Mukana muun muassa Design Boulevard ja Vintage Garden.
Minäkin kävin Design Boulevardissa pyörähtämässä tänään aamupäivällä ja jotain suloista löytyi pukin konttiin ;)

1 kommentti:

Pomsikas kirjoitti...

Voi miksi minä en ollut siellä... yhyy yhyy. Ihanan näköistä! Kyllä ihanista myyjäisistä aina joulumielen saa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...