2010/02/01

Olin kilttinä

Aika on mennyt kuin siivillä.
Luvassa siis joitain saamiani joululahjoja, vaikka on jo helmikuu.
Olin ollut kilttinä ja ihania lahjoja sain, juuri minunlaisia. <3





Ompelutarvikepakki. <3

Miten voikaan ilahtua niin paljon muovipussista? Tämä kaunein näkemäni muovipussi kätki sisäänsä herkkuja meren takaa. Jäljellä on enää kuvassa näkyvät. Paketissa olleet suklaiset cookiet katosivat parempii suihin jo aikaa sitten :P ja pikku kaverillekkin paketissa oli herkkuja, hurja krokotiili syötiin muutamassa päivässä.









Iiiihana kirja, aivan täydellinen! Opettaa perusjuttuja (esim. napin ompelu), mutta myös kinkkisiäkin. Täältä löytyy kaikki kirjonnasta kulmasaumaan. Ja silkkiset pylpyrärannekkeet, iih!









Nams, en voi enää teeskennellä, etten pitäisi ruoasta. Olen tunnettu herkkusuu, ainakin lahjoista päätellen. Käärepaperin kätköistä paljastui pieni, mutta tukeva kasvisruokapainotteinen kirja. Kirjassa tottakai myös jälkiruokia. Tuota burgeria aion testata pian.







Marimekon peltinen laatikko kätki sisäänsä kaksi piparkakkumuottia, pirarkakkureseptin ja keittiöpyyhkeen. Pyyhe onkin jo käytössä. Millaisia muita keksejä muoteilla voisi tehdä kuin piparkakkuja, ideoita?

Näiden ihanuuksien lisäksi pukki toi myös mm. ihan hirvittävän PALJON suklaata (jotka on jo syöty, huih), lämpöiset ja pörröiset musta-violetti raidalliset rannekkeet, joista en saanut hyvää kuvaa ja kasan Teeman mustia isoja syviä lautasia. Miksihän ruoka maistuu paremmalle syvästä lautasesta?

Kiitos pukille ja pukin pikku apureille vielä kerran!!

3 kommenttia:

Pomsikas kirjoitti...

Voi jes mikä ompeluboksi! :O

Hanna kirjoitti...

Mitä nappeja, vau! Keksi-idea: lusikkaleipien tyyliin täytekeksejä. Ja jos idean toteutat, niin laitappa postilla tulemaan maistiaisia ;)

Anna Vee kirjoitti...

Mahtavia lahjoja olet saanut! Tuo peltirasia on ihan törkeän hieno, olen melkein kateellinen...

Sinulle löytyy kuvahaaste blogistani. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...