2010/02/06

Talo, arvoitus minulle

Eipä ole tullut puhutta täällä meidän tulevasta talosta mitään sitten syksyn.
Hmm.. nyt ajattelin muutaman sanasen puhua.

Taloprojekti on edennyt hitaasti, mutta varmasti. Tänään tavattiin arkkitehti ja talon piirustukset alkaa olemaan viimeistä viivaa vaille valmiina. En ole ennen joutunut miettimään räystään väriä tai lämminvesivaraajaa, tänään jouduin. Mielenkiintoista.

Nyt alkaa tulemaan myös pieni paniikki. Kohta (no ei ihan heti) pitää alkaa oikeasti päättämään millaisen keittiön haluan ja minkä värinen se lattia nyt sitten tulee olemaan. Tykkään niin monista asioista, mutta en kuitenkaan. Kamalaa, ja olen niin huono tekemään päätöksiä tai niin ainakin luulen.

Tänään päätin talon ja räystäiden värin. Eihän ne päätökset lopullisia ole välttämättä, mutta kun oli pakko sanoa värejä lupahakemuksia varten, sieltä ne värit vain suusta putkahtelivat. Osasin myös kertoa millaiset ikkunat halua ja varsinkin sen, mitä en halua.

Yllätyin itsekkin, ehkä minä sittenkin tiedän mitä haluan. En vain osaa sitä sanoa kuin vasta sitten, kun on pakko.



Syksyisessä jutussani lupasin julkaista kuvaa talosta sitten kun valinta on tehty. Tässä aika raakaversio, mutta antaa se kuitenkin osviittaa siitä mitä on tulevan.

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

VAU! Tilaa teillä ainakin tulee olemaan. Joo, päätöksenteko ei varmasti ole helppoa, mutta kymmenen vuoden päästähän voi sitten tehdä uusia valintoja, hih :)

emmi kirjoitti...

joo tilaa tulee olemaan ruhtinaallisesti ainakin aluksi. pitää rakentaa kerralla kunnon kokoinen, ettei heti käy ahtaaksi. ahtaaksi se saattaa käydä sitten, kun koiria hommataan lisää :)

Pomsikas kirjoitti...

Jee, jännää jännää! :D Kummasti sitä vaan yleensä tietää, vaikka luulee ettei tiedä. Ainakin siitä on aina helppo lähteä, kun tietää mitä EI halua. Ja pakkotilanne on aina pakkotilanne, niin kuin on tullut todettua... ;D

anni kirjoitti...

Se, että tietää, mitä ei ainakaan halua on erityisen tärkeää!
Itse en o ikinä mitään tapetti tai muita isoja asioita päässyt päättämään, mutta porukoilla se on ainakin mennyt lähes aina niin että vaikka on pidetty jostain tapettimallista ollaan silti selattu 6tapettikirjaa ja sitten viimein valittu se eka kiva! Opetus; luota vaistoosi!

Pomsikas kirjoitti...

:) Kauko.

emmi kirjoitti...

hihii, ai nyt välähti :)olin aika hämy.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...