2010/04/01

Keltaista

No niin, nyt se on sitten ohi, siis se muutto. Tai olihan se ohi jo viime lauantaina, mutta nyt olen saanut tavarat purettua ja laitettua omille uusille paikoilleen. Vielä pitäisi muutama hylly koota, mutta isoin hässäkkä on ohitettu ja voin taas rauhoittua.Pääsiäinen on niitä harvoja juhlapyhiä, kun tykkään laittaa juhlaa myös kotiin. Suklaamunat on ostettu ja tiput kaivettu kaapista esiin. Rairuohon unohdin kasvattaa, mutta kivoilta ne tipuset näyttää myös puutarjottimella. Noita-mummot on myös pääsiäisemme vakiovieraat.Kaupassa tuli kamala himo ostaa keltaisia kukkia. Jos vihreä on voimaväri, niin keltainen on oikea energiapommi.
Tulppaaneja olisi tehnyt mieli, mutta ne oli mielestäni törkeän kalliita, joten päädyin krysanteemiin ja hyvä niin. Se on kyllä kaunis ja kestää ehkä kauemmin kauniina kuin tulppaanit.

Viimeiset pari viikkoa on mennyt siis pakatessa ja purkaessa ja siivotessa ja järjestellessä. Ja kokkailut ja leipomukset on jääneet hyvin vähiin.
Mutta nyt pääsiäisenä aion ottaa vahingon takaisin, saas nähä mitä syntyy.

Makeaa pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

Pomsikas kirjoitti...

Joo, kyllä krysanteemi oli hyvä valinta. Narsissitkin on niin tavallisia. Helmililjat on ihania, vaikkakaan ei keltaisia. Okei, tässä kommentissa ei ole nyt mitään pointtia. Hyvää pääsiäistä! :)

Emmi kirjoitti...

joo narsissejakin mietin, mutta ne eivät olleet vielä auenneet, joten jätin ne väliin siksi. mutta muutama narsissi parvekkeelle vois kyllä piristää. ne vissiin kestää kylmää aika hyvin, luulen.
kuulostanpa viherpeukalolta, vaikken todellakaan sitä ole :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...