2010/04/29

Kevättä


Ulkona on kolea ja sateinen ilma, ei yhtään keväinen. Mutta kävelyllä oli mukavaa siitä huolimatta. Ja löydettiinhän me Pikkujätkän kanssa se kevätkin sieltä polun varrelta. Mitä kukkia nämä on? Mulla ei ole viherpeukaloa, joten en näitä tunnista.


Täällä blogihiljaisuus jatkuu vielä ainakin ensi viikkoon. Kiirettä piisaa opintojen kanssa, mutta ensi viikolla pitäisi jo helpottaa ja sitten ehdin kokkailemaankin oikein ajan kanssa.


Kuvien laatu on huono, älkää välittäkö siitä. Taaskaan ei ollut kunnon kameraa mukana kävelyllä. Silloin, kun se on mukana, ei löydy mitään kuvattavaa ja toisinpäin. Nähtiin Pikkujäpän kans joku haukkakin yks päivä, mutta eihän sitä kukaan usko, kun ei ole kuvaa todisteena.

4 kommenttia:

Pomsikas kirjoitti...

Siinä sun kännykän kamerassa on kyllä tosi hyvälaatuiset kuvat! Taaskaan en olis tiennyt, että on kännykällä otettu jollet olisi sanonut. (Kummankos kutrit tuossa toisessa kuvassa vilahtaa? ;D) Kukat näyttää sipulikasveilta, ei luonnonvaraisilta. Joskus ne sipulit vaan leviää ja leviää. Meidän oven pielessä on melkein samanlaisia :)

E. kirjoitti...

noo ei nämä kyllä sinivuokoilta näytä, mun blogin kukat taitaa olla sinivuokkoja. nuo näyttävät istutetuilta, nimeä en kyllä tiiä.. :F

imppu kirjoitti...

Kevättähtiä kukkaset on :)

Emmi kirjoitti...

huomasin tänään, että samaisen polun varrella pukkaa myös tulppaania ja joitain muitakin sinisiä kukkia.
hassua, kun ei näy mistä ovat levinneet.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...