2009/10/11

Pannaripäivä



Aina välillä maidosta menee parasta ennen päivämäärä ohi ja silloin on kivaa pitää pannaripäivä.
Tämä ohje on hiukan erilainen kuin peruspannari, Maailman paras pannukakku- nimeltään. Tottakai minä olen perusohjetta hiukan muokannut eli sokeria ja rasvaa olen vähentänyt puolella ja vaniljasokerin tuplannut. Minusta pannari on näin parempaa.

Maailman paras pannukakku
uunipellillinen

4 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria

8 dl maitoa
2 munaa
50 g rasvaa sulatettuna ja jäähdytettynä

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää joukkoon maito ja munat. Sekoita hyvin. Lisää lopuksi jäähtynyt rasva.

3. Paista 225 c n. 25-30 min.


Tämä pannari on parasta lämpöisenä hillon ja kermavaahdon kera.



6 kommenttia:

E. kirjoitti...

voi. nam. !!! saako näitä pohjoisessa :>

emmi kirjoitti...

joo tehdään vaan :P

Pomsikas kirjoitti...

Tätä testataan kyllä! Mulle pannari aina maistuu... ;)

emmi kirjoitti...

tää on paljon parempaa kuin normi pannari, takaan sen.

Pomsikas kirjoitti...

me testattiin jo :D ja hyvää oli. tosin jäi lättänäksi kuin pannukakku niin sanotusti, mutta ei makuun kyllä vaikuttanut. söin sokerin kanssa, se on musta makeampaa niin ;)

emmi kirjoitti...

hyvä että maistui!
sillä on tapana uunissa kohota kuplille ja sitten se lässähtää, kun ottaa uunista pois. makuun ei tietty vaikuta.
keksitään joku muu nami reissuun :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...