2009/10/11
Pannaripäivä
Aina välillä maidosta menee parasta ennen päivämäärä ohi ja silloin on kivaa pitää pannaripäivä.
Tämä ohje on hiukan erilainen kuin peruspannari, Maailman paras pannukakku- nimeltään. Tottakai minä olen perusohjetta hiukan muokannut eli sokeria ja rasvaa olen vähentänyt puolella ja vaniljasokerin tuplannut. Minusta pannari on näin parempaa.
Maailman paras pannukakku
uunipellillinen
4 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 munaa
50 g rasvaa sulatettuna ja jäähdytettynä
1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Lisää joukkoon maito ja munat. Sekoita hyvin. Lisää lopuksi jäähtynyt rasva.
3. Paista 225 c n. 25-30 min.
Tämä pannari on parasta lämpöisenä hillon ja kermavaahdon kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
6 kommenttia:
voi. nam. !!! saako näitä pohjoisessa :>
joo tehdään vaan :P
Tätä testataan kyllä! Mulle pannari aina maistuu... ;)
tää on paljon parempaa kuin normi pannari, takaan sen.
me testattiin jo :D ja hyvää oli. tosin jäi lättänäksi kuin pannukakku niin sanotusti, mutta ei makuun kyllä vaikuttanut. söin sokerin kanssa, se on musta makeampaa niin ;)
hyvä että maistui!
sillä on tapana uunissa kohota kuplille ja sitten se lässähtää, kun ottaa uunista pois. makuun ei tietty vaikuta.
keksitään joku muu nami reissuun :P
Lähetä kommentti