
Tästä muffinssi ei ehkä voi enää parantua. Tammikuussa leivoin kesäkurpitsakakun ja nämä muffinssit on tehty sen kakun reseptillä. Poikkeuksena vain, että laitoin 2 tl leivinjauhetta 1,5 tl sijaan ja öljyn tilalla käytin leivontamargariinia. Muffinsseja paistoin n. 35 min 200c. Taikinasta tuli 10 ISOa muffinssia. Jujuna näissä muffinsseissa on se, että osa kuorrutteesta on muffinssin sisällä.


Seuraavalla kerralla aion tehdä näitä pieniin leivosvuokiin. Nämä muffinssit on aika makeita, joten ehkä nämä ovat parhaimmillaan pieninä suupaloina (jotta niitä voi syödä kerralla monta ;P).
3 kommenttia:
Siis. Voi. NAM!
Voi taivas mitä muffinsseja taas! Voin uskoa, että nämä tosiaan on ehkä parhaita ikinä, kun se kakkukin oli niin hyvää. Kivaa että kokeilit tuota täyttämistä, kun sitä niin ihmeteltiin. Ja se kuorrutehan usein on se paras juttu ;)
Hyvä rec. Käytin öljyä ja kuorrutuksen maustoin Appelsiinin kuorella.
Lähetä kommentti