2013/04/18

sinisiä sävyjä

Novitan langat eivät kuulu yleensä niihin, joita ostaisin, mutta tätä lankaa en vain voinut vastustaa. Kyseessä on siis Novitan Puro Batik. Värivalikoimassa ei kuitenkaan ollut minulle sopivaa väriä, mutta koska halusin päästä tätä lankaa neulomaan ja sattuneesta syystä tiesin, että väri 812 sopii siskolleni, päätin ostaa kyseistä väriä. Ja niin syntyi tämä huivi.Lanka on 100% akryylia, joka hiukan hirvitti. Langan tuntu ei kuitenkaan ole niin akryylimainen kuin voisi olla vaan aika mukavan pehmoinen. Lanka oli oikein mukava neulottava ja ihan kivan näköinen huivikin siitä syntyi. Mietin, että tämä saattaa kuitenkin nyppyyntyä käytössä, juurikin tuon materiaalin takia. Kunhan sisko pääsee tätä testailemaan, täytyy kysellä käyttökokemuksia.

4 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Postia ootellessa :)

emmi kirjoitti...

:)

Anna V. kirjoitti...

Näyttää kyllä kivalta! Minäkin aina arastelen noita keinokuituja. Tai en oikeastaan muuten, mutta on ollut muutama huono kokemus niistä. Nytkin taitaa olla varastoissa pari kerää jotain akryylia, jota en kerta kaikkiaan saattanut neuloa, kun oli niin sähköistä...

Mutta tätä ehkä uskaltaisin jopa kokeilla! :)

emmi kirjoitti...

taitaa olla, että osa akryylilangoista on edelleen sellaista sähköistyvää höttöä, joka tuntuu käsissä nihkeälle, mutta osa jopa ihan käyttökelpoista.
mielestäni tästä langasta ei olisi ihan heti arvannut, että se on akryylia. tuntu on jotenkin puuvillan ja viskoosin oloinen, ei ollenkaan sellainen tekovillainen tai nihkeä.
mutta saas nähä sitten käytössä, että kuinka käy. raportoin kun saan käyttökokemuksia :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...