2013/04/25

Tsirp!

Eilen oli mielenkiintoinen päivä monella tapaa. Nolona täytyy myöntää, että Jyväskylä on ollut minulle vain ohitustie koko aikuisiän. En ole siellä siis koskaan sen kummemmin käynyt, muuta kuin ajanut ohi. Eilen tein poikkeuksen ja pysähdyin sinne hetkeksi.

Lankakaupat kiinnostavat aina ja olinkin ennen eilistä ajelureissuani katsonut netistä mahdollisia poikkeamispaikkoja lankojen merkeissä. Ilokseni huomasin, että minulle käsityömessuilta tuttu Titityy sijaitsee Jyväskylässä ja suuntasin siis sinne.


Ai että, se kannatti. Mielialani lankakauppaan mennessä oli hiukan alakuloinen, mutta ei enää sieltä ulos lähtiessä. Kameran olin harmikseni tietenkin unohtanut kotiin, joten yritin kännykällä taltioida edes osan kaupan tunnelmasta.
 




Olin ollut ennalta ovela ja suunnitellut mitä saisin reissullani ostaa ja aioin pitää suunnitelmasta kiinni. Ostoslistassani luki:  "kesähuiviin lankaa, harmaata". Arvaatteko oliko vaikea vastustaa noita kaikkia lankahyllyjä ja iiiiiihania värejä?




Titityyssä oli mukava tunnelma, ihania lankoja ja ystävällinen palvelu. Lisäksi ihastuin monen muun asiakkaan tavoin Titityyn tapetteihin, jotka ovat Eijffingerin mallistosta. Tuo eteisen lintutapetti on silkkaa rakkautta ja mieletön tuo kassatiskin tapetti! Meillä on kotona kaikki seinät maalattuja, mutta nyt alkoi mietityttämään, että pitäisköhän joku seinän pätkä päällystää tuolla lintutapetilla. Tulisi ainakin värienergiaa kerralla roimasti lisää tähän huusholliin.

Titityy sijaitsee Juväskylässä Toivolan vanhassa pihassa, jossa on myös muita mielenkiintoisia puoteja. Piipahdin katsomassa myös ne ennen lähtöä kotiin. 






Katsottavaa ja shoppailtavaa olisi riittänyt vaikka iltaan asti, mutta minun piti jatkaa jo matkaa. Minulle kerrottiin, että pihapiiriin avataan 18.5. kahvila ja erilaisia tapahtumia on luvassa. Kotona huomasin, että olin myös missannut pihapiirin käsityöläiskodit. Noh, jäipä siis ensi kerrallekkin uutta nähtävää. Tämä paikka jää nimittäin vakiopiipahduskohteekseni. 

Niin ja mitäkö sitten ostin? No, pidin ostoslistastani kiinni ja mukaan lähti neljä kerää BC Garnin Allinoa. Ja heräteostona muutama arkki kauniita papereita. Aika hyvin pystyin siis vastustamaan kaikkia houkutuksia, eikö vain? :)




6 kommenttia:

Pomsikas kirjoitti...

En kestä! Nuo lankahyllyt näyttää siltä että mun lankalakko ois tuon jälkeen muisto vain...aika ihailtavaa itsehillintää sulta ;)
Mitä tulee Allinosta, joko on malli mietitty?

Tuota Eiffingerin tinttitapettia näkyy myös Neulovan nartun seinässä:
http://www.neulovanarttu.blogspot.fi/2012/12/liisterissa.html

emmi kirjoitti...

En mää kyllä enää tajua, että miten siinä onnistuin. Kai olin jotenki sekaisin ;)
Allinosta ei vielä mtn tarkkaa suunnitelmaa, jotainjotain..kyl se tästä selkiytyy.

Kävin tsekkaan linkin. Iiiihana tuo tapetti on kyllä.

siina kirjoitti...

Hei, kiva kun kävit :)

emmi kirjoitti...

oli kiva käydä ja ehdottomasti tulen visiitille uudestaan kaverien kera!

Tiina kirjoitti...

Kauppiaskin kiittää kauniista kuvista!

emmi kirjoitti...

Kiitoksia kauniista ja inspiroivasta puodista.oli sama mihin katseen tai kännykameran käänsi, aina oli uutta ja ihanaa katseltavaa.ja kuten jo sanoin, tulen varmasti käymään uudestaan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...